De Boerenstee

   De Boerenstee biedt comfortabele accommodaties, unieke vakantieverblijven en vergaderlocaties. Voor 2 tot 36 personen, in het buitengebied van Woudenberg.

   Bijzondere accommodaties in Utrecht
   Bent u op zoek naar een plek om er even tussenuit te zijn? Met zijn tweetjes, met een groep, privé of met het werk? Kies dan voor een van de karaktervolle locaties van de Boerenstee, die ieder een geheel eigen sfeer hebben. U kunt bij ons terecht vanaf 2 tot 36 personen. De Boerenstee biedt:
   -   drie sfeervolle groepsaccommocaties
   -   drie bijzondere vergaderlocaties
   -    vier leuke bed&breakfastkamers
   -   unieke vakantiehuisjes: de Liniehutten
   -   een omgeving die zich leent voor activiteiten en ontspanning

   U vindt ons in de provincie Utrecht, op 20 minuten reisafstand van Amersfoort.

   Karakteristieke verblijven buiten de stad
   De accommodaties van De Boerenstee vindt u op het platteland van de Gelderse Vallei, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Ze staan vlakbij de boerderij van de familie Van Ravenhorst. Dit familiebedrijf is in 1913 gestart door opa Van Ravenhorst en sindsdien overgegaan van vader op zoon. Het melkveebedrijf is er nog altijd, maar bij De Boerenstee kunt u nu ook terecht in een van de karakteristieke groepsverblijven. In het landelijke gebied met kleine stadjes en dorpjes, oude landgoederen en traditionele boerderijen ontsnapt u gemakkelijk aan de dagelijkse routine.

   Maak een kijkafspraak
   Graag heten wij u welkom bij ons op De Boerenstee. Wij hebben drie verschillende locaties voor u, elk met een eigen karakter: De Boerenstee, De Liniedijk en Hofstede Hooybroeck. Voordat u boekt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een kijkafspraak. Wij laten u met plezier onze sfeervolle accommodaties zien.

   Vergaderen
   Vergaderen voor inspiratie en een frisse kijk
   Buiten de deur vergaderen voor een frisse kijk? U vindt een informele en inspirerende plek bij de drie vergaderaccommodaties van De Boerenstee. In alle locaties kunt u overnachten. Als u een locatie boekt en meer kamers nodig heeft dan de locatie zelf biedt, kunt u extra kamers/hutten bij huren van de andere twee locaties. Lees meer…

   Groepsverblijven
   Een weekend weg met familie of vrienden? Blijf in Nederland en kom naar de Boerenstee. De Boerenstee heeft drie comfortabele groepsaccommodaties in de provincie Utrecht. De drie unieke groepsverblijven hebben elk een eigen tuin en/of eigen terras, en ademen elk een eigen sfeer uit. Lees meer…

   Bed & Breakfast
   Bed & Breakfast De Boerenstee heeft 4 comfortabele kamers die elk geschikt zijn voor 2 tot 4 personen. Elke kamer beschikt over een zithoek en badkamer met douche of bad. De bedden hebben comfortabele matrassen en nodigen u uit voor een verkwikkende nachtrust. De kamers zijn met zorg ingericht en ademen elk een eigen sfeer uit, zoals de klaprooskamer voor romantische zielen. Laat u verrassen!

   Buitenbelevenis in Liniehut
   Alleen in de zomervakantie kunt u de Liniehutten los huren als vakantiehuisje.
   In een Liniehut slaapt u in een bunker in een aarden wal. Model voor de liniehutten zijn de bunkers van de nabij gelegen Grebbelinie. Maar het comfort in de Liniehut is wel een stuk aangenamer! Logeren in een Liniehut geeft een ware buitenbelevenis, waarbij u het warm en droog houdt.

   De leukste activiteit
   Genoeg te doen tijdens uw verblijf op De Boerenstee. Verken de omgeving per fiets, kano, solex, step of met de benenwagen. Ga er op uit, doe een activiteit buiten.

   U zit hier dicht bij de Grebbelinie, vol forten. Ga kijken bij het nieuwe Fort aan de Buurtweg, of breng een bezoek aan Hoeve de Beek met een expositie Grebbelinie in het vizier. Maar u kunt ook hele andere culturele uitstapjes doen in deze omgeving!

   Een kookworkshop, een wijn- of bierproeverij? Het is allemaal mogelijk op De Boerenstee. Nieuw zijn de Italiaanse proeverijen. Aanbevolen! Nog meer ideeën: culinaire activiteiten.

   Wie weet tot ziens!
   Kees en Clara van Ravenhorst

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   De Boerenstee
   De Steeg 6-7
   3931PM Woudenberg
   T: 033 - 2770992
   E: info@boerenstee.nl
   W: www.boerenstee.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 - 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl