Bed & Breakfast - Aaltjes Pottery

Ontspan en Geniet bij Bed & Breakfast Aaltjes Pottery in Rijssen!


Deze sfeervolle en verzorgde Bed & Breakfast accomodatie maakt van je vakantie een ware logeerbeleving. De naam “Aaltjes pottery”, is ontstaan doordat in het tuinhuisje een kleine pottenbakkerij is en het resultaat is te zien in het huis en tuin!

U verblijft in het achterste deel van het woonhuis. In de ruime en lichte slaapkamer met een tweepersoonsbed, eventueel uit elkaar te schuiven. Tevens is er in de slaapkamer een comfortabele zithoek. Direct aan de slaapkamer beschikt u over een ruime badkamer. Alles is rolstoelvriendelijk. Vanuit de kamer heeft u uitzicht en toegang tot de heerlijke tuin. De B&B ligt direct tegen het groene volkspark van Rijssen en nabij het centrum.

Het luxe ontbijt krijgt u aangeboden in de huiskamer of bij mooi weer buiten in de tuin. Lunchpakketten of een warme maaltijden zijn in overleg te realiseren. Het verblijf is pas 4 jaar oud en dus in perfecte staat. U kunt vrij buiten zitten, in een eigen zitje en genieten van de mooie grote tuin en een weiland achter het huis. Fietsverhuur mogelijk, en kan desgewenst voor u geregeld worden.

Omgeving Rijssen
In en rondom Bed en Breakfast “Aaltjes Pottery” is het volop genieten van de rust en de ruimte. Maar u zult ook versteld staan van de landelijke en bosrijke omgeving. In de directe nabijheid van de B&B is het volkspark, de Pelmolen Ter Horst, kasteel De Oosterhof, het Rijssens museum en brandweermuseum. Verder zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in en rondom Rijssen.


Meer informatie?
Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen Onze contactgegevens vindt u hiernaast.     


 

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bed & Breakfast - Aaltjes Pottery
Alice Poortman
Rijssen
T: 06-24523291
E: aaltjespottery@hotmail.com

Openingstijden

Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl