Vakantiewoning in Twente

Luxe en vrijstaande vakantiewoning in het natuurrijke Mander in Noord-Oost Twente. De woning is compleet en gezellig ingericht met luxe woonkeuken, zitkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Internet/wifi is gratis beschikbaar.

Op het overdekte terras kunt u heerlijk genieten, terwijl u zicht hebt over de royale binnenplaats en het weiland dat u ter beschikking heeft voor sport en spel. Trampoline, mini-glijbaan en trapskelter met aanhanger staan klaar voor de liefhebbers.+

Vanuit de woning kunt u direct de natuur in om te fietsen of te wandelen in de prachtige omgeving. Er zijn vele routes uitgezet in de regio en er is ruim aanbod voor diverse vormen van dagrecreatie. U kunt uw fietsen in de naastgelegen schuur afgesloten stallen en er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Wie wil er nou niet met gezin, familie of groep naar Vakantiewoning “De Smid” om volledig tot rust te komen in het “Dal van de Mosbeek”, uniek gebied bij uitstek.

Gezellige vakantiewoning
De woning is ingericht met alle gemakken en comfort van deze tijd en ademt de nostalgische sfeer uit van de vijftiger jaren. Een verwevenheid die u zeker zal aanspreken.

De woning heeft op de benedenverdieping 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verder is er een gezellige zitkamer met tv en dvd-speler alsmede een bijzonder mooie woonkeuken, compleet ingericht met vaatwasser, magnetron en radio met cd-speler.

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel. Tevens is hier ook een kinderbadje, wasmachine en strijktafel aanwezig. U kunt ook gebruik maken van het aanwezige kinderledikant en de kinderstoel

Internet is aanwezig. U kunt in de woning gratis gebruik maken van wifi.

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden naar wat onze vakantiewoning en de omgeving nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze website en laat u verrassen! Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen. Onze gegevens vindt u hiernaast en… wie weet tot ziens!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vakantiewoning in Twente
Uelserweg 113
7663TD Mander
T: 0541-680377
E: kemperszuivel@hotmail.com
W: www.vakantiewoningdesmid.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl