Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

EEUWENOUD FAMILIELANDGOED
Welkom op Heerlijkheid Mariënwaerdt, ons eeuwenoude familielandgoed in de Betuwe. Ontdek de uitgestrekte natuur, onze historische locaties en onze producten. Ieder jaargetijde is er veel te beleven op het landgoed!

LANDELIJK VERGADEREN IN MIDDEN-NEDERLAND
Op zoek naar een inspirerende, landelijke locatie voor een evenement, congres, productpresentatie of vergadering nabij Utrecht, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch? Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op 5 minuten van de A2 en A15.
Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een unieke locatie voor een uitstekend georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

FEESTELIJK LANDGOED
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, bereikt u een bijzondere leeftijd of viert u uw koperen, zilveren of misschien zelfs gouden huwelijk? Vier het op Heerlijkheid Mariënwaerdt! Wij verzorgen voor u graag een onvergetelijke dag in één of meerdere locaties op het landgoed.

Trouwen kan zowel buiten als in één van onze historische locaties. Allen zijn op loopafstand van elkaar gelegen en kunnen daarom goed gecombineerd worden. Ook uw receptie, diner of feest wordt extra bijzonder in één van de historische, unieke locaties op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Onze landgoedkoks bereiden geheel naar wens hapjes, een mooi diner of buffet voor u, bereid met producten van het landgoed en uit de streek.

LANDELIJK OVERNACHTEN
Geniet wat langer van het landgoed in één van onze sfeervolle vakantiehuisjes of Bed & Breakfast de Neust.
Deze landelijke overnachtingen kunnen variëren van één nacht in onze Bed & Breakfast, tot een weekend, week of mid-week met uw gezin of vrienden in het Buitenleven vakantiehuisje of de Abtsbouwing.

MEER WETEN?
Het is onmogelijk om al onze mogelijkheden op deze pagina te plaatsen, maar wilt u meer weten over dit veelzijdige landgoed, onze landgoedproducten, onze mogelijkheden om in een landelijke omgeving te vergaderen, onze landgoedfair, onze mogelijkheden op het gebied van trouwen en feesten, puur eten en drinken, of over onze overnachtingsmogelijkheden, klik dan op de links, maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen. Onze contactgegevens vindt u hier naast.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
t Klooster 5
4153RR Beesd
T: 0345 – 68 70 10
E: info@marienwaerdt.nl
W: www.marienwaerdt.nl

Openingstijden

Maandagzie website
Dinsdagzie website
Woensdagzie website
Donderdagzie website
Vrijdagzie website
Zaterdagzie website
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl