Bungalowpark Kastelenhof

Hallo Allemaal!
Wij zijn Familie Leewis. Alweer sinds 2001 de trotse eigenaars van Bungalowpark Kastelenhof midden op de Veluwe. In 1959  zijn onze (schoon) ouders hier begonnen met zo'n 12 bungalows. Door de jaren heen is Kastelenhof gegroeid naar het bungalowpark dat het nu is. Ook ons gezin is gegroeid door de jaren heen en samen met onze jongens hopen we hier nog jaren te blijven.

Het geeft ons veel voldoening om met ons park bezig te zijn in al zijn verscheidenheid. Het onderhouden van de bungalows, vernieuwen en inspelen op allerlei veranderingen. Het planten van mooie bomen en struiken en het onderhouden daarvan.

En natuurlijk genieten we van het contact met u, onze gasten. Jullie laten ons park "leven", spelende kinderen, wandelende mensen, gezellige terrasjes, daar doen we het voor!

Wanneer u een bungalow wilt huren op de Veluwe, dan zal bungalowpark Kastelenhof u zeker bevallen. Bij ons op het park staan verschillende aantrekkelijke bungalows voor 2 tot 8 personen. Iedere bungalow kent een moderne inrichting en is van vele gemakken voorzien. U zult hier helemaal tot rust komen, mede doordat het gehele park autovrij is. Wanneer u op bungalowpark Kastelenhof besluit een bungalow te huren kunt u echt genieten van de groene Veluwe.

Bungalows in het groen
Bungalows huren: Bungalowpark Kastelenhof bevindt zich midden op de Veluwe en dat merkt u direct. De bungalows die wij verhuren, zijn omringd door schitterend groen. Ze zijn allemaal anders en stuk voor stuk vrijstaand geplaatst. Door de ruime plaatsen heeft u het idee alleen in de natuur te zijn en beschikt u rondom uw bungalow over veel privacy. Op korte afstand echter zijn er veel faciliteiten aanwezig en kunt u vele activiteiten ondernemen.

Bungalowpark met veel privacy
Bij ons op het park staan 2-, 4-, 5-, 6- en 8 persoons bungalows, allemaal vrijstaand. Doordat het volledig autovrij is kunt u volop genieten van de natuur en de rust om u heen. Al onze bungalows hebben een combi-magnetron, radio/cd speler, een televisie, een koffiezetapparaat of senseo en dekbedden + kussens op de bedden. Om uw bagage naar de bungalow te brengen hebben we speciale bagagekarren voor u klaar staan.

Komt u met kinderen? Bungalowpark Kastelenhof is een veilige, fijne plek om buiten te spelen. We hebben verschillende speelweides waar onze kleine gasten zich uren kunnen vermaken. Ook een dagje regen is helemaal niet erg. Dan kunnen ze fijn naar onze binnenspeeltuin met o.a. een voetbaltafel, binnenzandbak, poppenhuis, blokken.

Uw huisdieren zijn ook welkom op ons bungalowpark midden op de Veluwe. Schuin t.o. ons park begint een hondenlosloopgebied zodat het ook voor uw viervoeter een fijn verblijf wordt op ons park.

Benieuwd geworden?
Ga dan naar onze website voor alle informatie!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bungalowpark Kastelenhof
Garderenseweg 419
3852NJ Ermelo
T: 0577 461386
E: info@kastelenhof.nl
W: www.kastelenhof.nl

Openingstijden

MaandagVan 09:00 tot 21:00 uur
DinsdagVan 09:00 tot 21:00 uur
WoensdagVan 09:00 tot 21:00 uur
DonderdagVan 09:00 tot 21:00 uur
VrijdagVan 09:00 tot 21:00 uur
ZaterdagVan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl