Bungalowpark Stolpenheim

VOOR IEDEREEN BETAALBAAR!             


Half verscholen in de bossen ligt Bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet op de mooie Veluwe. In de bossen, maar toch bent u maar 150 meter verwijderd van twee supermarkten ( de JUMBO en Emté ) en maar 10 minuten lopen naar het gezellige centrum van Nunspeet.

Een overzichtelijk park met 12 riant ingerichte vakantiebungalows. Ver weg van massa en drukte en dichtbij de ongerepte natuur vindt u alle ruimte voor een rustige vakantie. Bungalows op het bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet zijn opvallend ruim van opzet.

De indeling is doordacht, de inrichting opmerkelijk gezellig. Sfeer en warmte stralen van de aankleding af. Qua voorzieningen treft u alles om comfortabel vakantie te vieren. De keuken is compleet uitgerust zodat u niet snel misgrijpt. U beschikt zelfs over een magnetron. Ook 's nachts komt u helemaal tot rust dankzij de uitstekende bedden.

Op alle slaapkamers staan zelfs heerlijke boxsprings voor u klaar! De badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douche. Het bungalowpark in Nunspeet waar u nog een rustige vakantie kunt beleven. Of u nu met 2 of 8 personen komt, u vindt bij ons de ideale bungalow om een week, midweek of weekend even helemaal tot rust te komen.

Wilt u graag fietsen? Huur deze bij ons en wij zorgen dat de fietsen bij uw bungalow staan. Of het nu gaat om elektrische fietsen, ATB fietsen of wat voor fiets dan ook, wij regelen het voor u ! En tegenwoordig ook heel belangrijk :

Op het park is draadloos internet beschikbaar.

Mocht u tijdelijke woonruimte in Nunspeet nodig hebben, u kunt ons altijd bellen of e-mailen voor de beschikbaarheid en prijzen.

Kijkt u eens rustig rond op onze site, als er vragen zijn kunt u ons bellen op 0341-274727 of stuur ons een e-mail. Graag tot ziens bij Bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Familie Weerheim

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bungalowpark Stolpenheim
Elspeterweg 8
8071PA Nunspeet
T: 0341-274727
E: info@stolpenheim.nl
W: www.stolpenheim.nl

Openingstijden

MaandagKantooruren
DinsdagKantooruren
WoensdagKantooruren
DonderdagKantooruren
VrijdagKantooruren
ZaterdagKantooruren
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl