Bungalowpark Eldorado Beekbergen


  Boek nu een van onze sfeervolle bungalows; en u bent van alle gemakken voorzien!


  Wat dacht u ervan ‘s morgens gewekt te worden door een concert van vogels of eekhoorntjes en konijnen rond uw bungalow te zien huppelen? Verrast te worden door wilde zwijnen en herten?

  Het kan allemaal bij Bungalowpark Eldorado, hét park waar uw kinderen nog zorgeloos kunnen buitenspelen!

  Te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen, tussen Beekbergen en Loenen, vlakbij de Loenense waterval, ligt het unieke park Eldorado met een totale oppervlakte van 10 hectare.

  Vanuit ons park kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door de uitgestrekte bossen. U vindt bij ons geen subtropisch zwemparadijs en discotheek maar als u van rust en ruimte en natuur houdt dan bent u hier op uw plek.

  Eldorado is een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes naar Burgers Zoo, Dolfinarium Harderwijk, Paleis het Loo, de Apenheul of de Hoge Veluwe met het Kröller-Möller museum.

  Door de kleine concentratie van moderne, vrijstaande 4 en 6 persoons bungalows op een uitgestrekt bos terrein vindt u op bungalowpark Eldorado volop rust en privacy.

  Alle bungalows hebben minimaal 1000 vierkante meter eigen grond en zijn naar het zuiden gebouwd. Door de centrale verwarming ook zeer geschikt voor uw vakantie in de winter en voor- en naseizoen.

  Heeft u zin in vakantie gekregen en wilt U reserveren ?

  Bel dan naar Bungalowpark Eldorado voor leuke aanbiedingen en hoge lastminute kortingen ook tijdens de zomervakantie! Onze contactgegevens vindt u hiermaast!

  Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig
  * verwarmd buiten zwembad
  * tafeltennistafels
  * verwarmd kleuter zwembad
  * sauna
  * speeltuin
  * fitnessroom
  * overdekte speelruimte
  * badmintonveld
  * tennisbaan
   * wasserette
  * fietsverhuur
  * computerruimte met gratis Wifi

  Bungalowpark Eldorado .. het mooiste plekje van de Veluwe!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Bungalowpark Eldorado
  Lage Bergweg 41
  7361GT Beekbergen
  T: 055-5051358
  E: info@bungalowparkeldorado.nl
  W: www.bungalowparkeldorado.nl

  Openingstijden

  MaandagVanaf 10.00 uur
  DinsdagVanaf 10.00 uur
  WoensdagVanaf 10.00 uur
  DonderdagVanaf 10.00 uur
  VrijdagVanaf 10.00 uur
  ZaterdagVanaf 10.00 uur
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Leidsche Poort 31
  2411 SG Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl