Bungalowverhuur van den Berg

  Er even tussenuit op de Veluwe begint bij Bungalowverhuur Van den Berg. Op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo verhuren wij 4 wellness bungalows. 3 Op "De Leuvenhorst" en 1 op bungalowpark "De Haspel". Uw eigen Wellness resort met buitenspa en sauna en   volop privacy!  Leuvenhorst 3 met jacuzzi en sauna , ook volop privacy en de meest zonnige ligging!

  U vindt nergens zo'n prachtig landschap met bossen, heidevelden, beekjes en stranden langs het Veluwemeer, zoals hier. Voor het huren van een luxe wellness vakantiebungalow op de Veluwe, bent u bij ons op de goede plek. Voor wandelen en fietsen is Ermelo uitermate geschikt. De Veluwe, de mooiste plek van Nederland voor een ontspannen vakantie. Wij zorgen ook voor een huurfiets voor u !

  Wellnessbungalow met buitenspa "De Haspel"
  De Haspel is gelegen op een prachtige locatie aan een weggetje over het bungalowpark. Ons luxe en stijlvol ingerichte 4 á 5 persoons bungalow is van alle gemakken voorzien : Veranda met buitenhaard , vanaf de veranda een heerlijke muzieksauna.  Nieuw: de tuin een zeer luxe buitenspa !! Lees hier meer.

  SaunaBungalow 1
  SaunaBungalow 1 is een zeer complete Wellness Bungalow. Binnen een luxe regendouche en een infrarood sauna van hoog niveau. Buiten een ambachtelijke veranda met buitenhaard en een sfeervolle Finse muzieksauna. Een besloten tuin met een al verwarmde jacuzzi!   De veranda is d.m.v. doorzichtig tentzeil nu ook af te sluiten !! Weer of geen weer , u kunt optimaal genieten van rust en privacy. Lees hier meer

  WellnessBungalow 2
  WellnessBungalow 2 is de topper van ons ( al 4 jaar 99% bezetting) bubbelbad en regendouche in de badkamer. Buiten een heerlijke grote veranda met buitenhaard. Onder de veranda een zeer luxe 5 persoons jacuzzi. Vanaf de veranda een heerlijke 6 persoons muzieksauna. Een besloten tuin, dus u kunt genieten van rust en privacy. Lees hier meer.

  Wellnessbungalow "Leuvenhorst 3
  Leuvenhorst 3 is de eenvoudigste bungalow van ons. In de badkamer een luxe regendouche. Er is een zeer luxe infrarood sauna met muziek. Verder alle luxe zoals TV / DVD 102 cm met internet, vloerverwarming, oven/magnetron en muziekinstallatie. Een heerlijke grote tuin met veel zon en... een heerlijke buitenspa/jacuzzi !! , dus puur genieten op de Veluwe! Lees hier meer.

  Kijk verder op onze site voor meer informatie over onze Wellness bungalows.

  Graag tot ziens in Ermelo.
  Familie van den Berg

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Bungalowverhuur van den Berg

  T: 0341 - 56 12 32 / 06 - 53 340 867
  E: info@leuvenhorst.nl
  W: www.bungalowverhuurvandenberg.nl

  Openingstijden

  MaandagVan 09:00 tot 21:00 uur
  DinsdagVan 09:00 tot 21:00 uur
  WoensdagVan 09:00 tot 21:00 uur
  DonderdagVan 09:00 tot 21:00 uur
  VrijdagVan 09:00 tot 21:00 uur
  ZaterdagVan 09:00 tot 17:00 uur
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Leidsche Poort 31
  2411 SG Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl