Camping Lighthouse

Vader en moeder Baken zijn begin jaren tachtig begonnen met reizen naar Oost-Europa met Bijbels en hulpgoederen. Om hulp aan de christenen daar te kunnen blijven geven is het idee van een mini-camping ontstaan waarmee de familie in 1984 is begonnen. Wie van rust houdt, strand, zee en bloemenvelden is hier helemaal op z'n plaats en van harte welkom.

Projecten in Roemenie, Hongarije en Rusland kunnen mede door uw verblijf op onze camping.

Welkom op camping "Lighthouse"
Uw kinderen beleven hier de tijd van hun leven, geitjes, konijnen plus nog een paar katten en honden, het echte boerderijgevoel! Naast de boerderij is een manege waar ook de mogelijkheid is om paard te rijden (onder begeleiding).  Er zijn fietsjes en een skelter beschikbaar en sinds kort hebben we een trampoline!! Er is ook een zwembad, 4x2 meter. Bij slecht weer kunt u of jij zich ook binnen vermaken, we hebben een recreatieruimte in de schuur met een tafeltennistafel, voetbalspel, sjoelbak en andere spellen en nog een uitgebreide bibliotheek! Ook is het mogelijk uw paard mee te nemen, wij hebben een stalling en het is mogelijk om paardritten te maken onder begeleiding.

Onze minicamping
Onze mini-camping ligt in de bijna 200 jaar oude Anna Paulowna polder, een aanwinning van land dat ooit buitendijks in de Waddenzee lag. In de haven van het nabijgelegen dorpje Oudesluis meerden ooit o.a. VOC schepen af na hun lange wereldreizen. Lees meer.

Camperen met uw eigen caravan, camper of tent
Wij zijn aangesloten bij SVR (Stichting Vrije Recreatie) oftewel Kamperen bij de Boer. Als u hiervan donateur bent krijgt u korting op onderstaande prijzen. U kunt ook ter plekke donateur worden voor 10,-- per jaar, vraag bij ons om verdere info en dan kan uw korting direkt ingaan.

TENT E. 6,-- per nacht (zonder stroom, met stroom 8,--), Kleine Tent 4,--(zonder stroom) CARAVAN/Vouwwagen E. 8,-- per nacht (incl.stroom) /
CAMPERS 6,-- (zonder stroom, met stroom 8,--)) en p.p. E. 5,-- per nacht.
BED & BREAKFAST: 25,-- p.p. (Voor Vrienden op de Fiets: 22,50)

Prijzen excl. toeristenbelasting 1,30 p.p.p.nacht

TOT ZIENS IN ANNA PAULOWNA!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Camping Lighthouse
Middenweg 3
1761L Anna Paulowna
T: 06-21270598
E: lighthouseholland@gmail.com
W: www.campinglighthouse.blogspot.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 - 22:00
Dinsdagvan 09:00 - 22:00
Woensdagvan 09:00 - 22:00
Donderdagvan 09:00 - 22:00
Vrijdagvan 09:00 - 22:00
Zaterdagvan 09:00 - 22:00
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl