BAS Travel

Een christelijke vakantie boek je niet zomaar, je kiest voor een vakantie in een eigen christelijke sfeer. Samen met je medereizigers genieten van al het moois dat God ons heeft gegeven en elkaar en God ontmoeten tijdens de avondsluitingen en bijbelstudies, dat is de basis van een vakantie bij Bas Travel! Het bijzondere aan een vakantie aan Bas Travel is dat, hoewel de deelnemers uit verschillende gemeenten en kerken komen, toch iedereen elkaars opvattingen respecteert en dat levert mooie gesprekken op.

In het drukke weekprogramma van de reizen zijn we lekker bezig in de natuur, reizen we van de ene plek naar de andere of genieten we van het zonnetje aan een azuurblauwe baai. De zondag houden we uiteraard vrij voor een dienst, gaan we eventueel naar een lokale kerk en is er een Bijbelstudie.

Tijdens de reis verwachten we van de deelnemers dat zij de christelijke normen en waarden respecteren. Dit uit zich onder meer in: dat er niet door ongehuwde deelnemers van verschillend geslacht samen geslapen wordt, een goede en respectvolle omgang met andere deelnemers, geen drugsgebruik en verantwoord alcoholgebruik.

Deel op Social Media

Contactgegevens

BAS Travel
Broekstraat 11
7009ZB Doetinchem (Gelderland)
T: 0172-820204
E: info@bastravel.nl
W: www.bastravel.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:00 - 18:00 uur
Woensdag09:00 - 18:00 uur
Donderdag09:00 - 18:00 uur
Vrijdag09:00 - 18:00 uur
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl