Tijs en Toosje

In 2007 richtte Corine Boer – Van de Geer ‘De Verjaardagsdoos’ op.

Met succes. Wat begon als verhuur van themadozen voor kinderfeestjes, groeide al snel uit tot alles voor een kinderfeestje voor kinderen en tieners.

Inmiddels is de naam van ‘De Verjaardagsdoos’ veranderd in ‘Tijs en Toosje – Alles voor stoere boys en gezellige girls!’

* Themafeestjes
* Speurtochtpakketten
* Workshoppakketten
* Digitale themafeestjes
* Spelverhuur
* Uitnodigingen
* Traktaties
* Bruiloft Kids Pakketten
* Tafeltenten
* Speeltenten

U kunt uw bestellingen in vijf plaatsen afhalen (Gouda - Lisse - Veenendaal - Werkendam - Zoelen *bij Tiel*) of uw bestelling via de post thuis laten bezorgen.

Onze speeltenten en tafeltenten worden genaaid door Nelleke Koekoek, een naaister mét naaidiploma's, die ook trouwjurken naait. Alles wat zij naait is heel professioneel en keurig afgewerkt. Ook gebruikt Nelleke altijd stoffen van goede kwaliteit, waardoor de tenten lang meegaan. Zie ook haar site: www.atelier-joline.nl

Deel op Social Media

Contactgegevens

Tijs en Toosje
Nijhofflaan 152
3906ET Veenendaal
T: 0318-510445 / 06-41466029
E: verjaardagsdoos@gmail.com
W: www.tijsentoosje.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl