Het Nederlands Bakkerijmuseum

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel, in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. Vier prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, tonen de rijke geschiedenis van brood en banket. 


Lang vervlogen tijden herleven in de 150 jaar oude bakkerij van het museum. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de bakker, toen en nu, en laat u meevoeren door de rijke geschiedenis van brood en banket.


Een belevingsmuseum vol activiteiten voor jong en oud. 


Op zaterdag en tijdens de schoolvakanties staat het museum in het teken van de jeugd. Kinderen kunnen op deze dagen zelf aan de slag. De bakkers spelen daarbij in op de seizoenen. Met Pasen staat de paashaas op het programma en rond Sint Nicolaas het maken van een speculaaspop. 


Dagelijks stelt het museum aan de jongste gasten graag een speurtocht ter beschikking. 


Het Bakkerijmuseum heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. Houdt hiervoor de activiteitenagenda van het museum in de gaten.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Het Nederlands Bakkerijmuseum
Kerkhofstraat 13
8051GG Hattem
T: 038 - 444 17 15
E: info@bakkerijmuseum.nl
W: www.bakkerijmuseum.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl