Christelijke camping de Betteld

Camping De Betteld
Geniet op christelijke camping de Betteld van het uitgebreide programma, de mooie mensen en de ervaringen met God. Kom tot rust in de prachtig groene Achterhoek met bijzondere fietsroutes, het afwisselende coulissenlandschap en de pittoreske dorpjes.

Op christelijke camping de Betteld vindt u christenen uit allerlei kerken en gemeenten. Toch is er eenheid. Je kunt vrijuit over je geloof praten, je kinderen voelen zich veilig en je voelt je al snel op je gemak.

De Betteld Cadzand-Bad
is een gezellige voormalige boerencamping met 81 plekken. In de loop der jaren is de camping om een boerderij heen gegroeid. De voorzieningen zijn dan ook gevestigd in de boerenschuren.

Het Brandpunt
Welkom bij conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn. Ons conferentiecentrum biedt alles wat nodig is om uw wensen in vervulling te laten gaan. Voor het oragniseren van een conferentie, retraite, bruiloft, zakenbijeenkomst of fietsvakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Betteld-Amerongen
is een groepsaccommodatie op de prachtige Utrechtse Heuvelrug midden in Nederland. De grote gezellige blokhut staat aan de rand van het bos en heeft een eigen afgesloten terrein met veel bomen en speeltoestellen. De groepsaccommodatie ligt in een prachtig bosrijk gebied waar u naar hartenlust kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur.


Deel op Social Media

Contactgegevens

de Betteld
Aaltenseweg 11
7021HR Zelhem
T: 0314-627200
E: zelhem@betteld.nl
W: www.betteld.nl

Openingstijden

Maandag8.30 - 18.00
Dinsdag8.30 - 18.00
Woensdag8.30 - 18.00
Donderdag8,30 - 18.00
Vrijdag8.30 - 21.00
Zaterdag8.30 - 21.00


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl