Homes of Africa

Ontdek Zuid-Afrika vanuit een luxe villa
Droom je van een vakantie naar Zuid-Afrika? Ontdek dit prachtige land vanuit één van onze vakantiehuizen. Geniet van de adembenemende natuur, ga op een spannende safari of laat je meeslepen in het heerlijke Zuid-Afrikaanse leven in Hoedspruit (Gelegen tussen Krugerpark en Blyde River Canyon).

Homes of Africa verhuurt prachtige maar betaalbare vakantiehuizen en villa’s gelegen tussen het Krugerpark en Blyde River Canyon in het dorpje Hoedspruit. De vakantiehuizen zijn van Nederlandse eigenaren en van alle moderne gemakken voorzien, hebben elk een privé-zwembad en worden gekenmerkt door een grote mate van privacy en ongevaarlijke wilde dieren rondom de villa’s.

Waarom een vakantiehuis van Homes of Africa huren?
Homes of Africa verhuurt luxe vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren. De vakantiewoningen zijn allemaal door ons zelf bezocht, zijn prachtig gelegen en zijn omgeven door ongevaarlijke wilde dieren zoals Giraffes, Zebra’s, Kudu, Impalas etc… Daarnaast zijn de vakantiehuizen van alle gemakken voorzien zoals een verwarmd privé zwembad, luxe keuken & badkamer, prachtig ingerichte slaapkamers en een veranda met ligbedden en loungeset. De villa’s liggen tegen het gezellige toeristische dorp Hoedspruit (vlakbij het Krugerpark & Blyde River Canyon).

Activiteiten
Ontdek het scala aan excursies in de directe omgeving van de vakantiehuizen. Talloze mogelijkheden voor game drives of zelf op safari in het Kruger park. Gezellig shoppen en uiteten in Hoedspruit, rij de Panoramaroute of maak een wandelsafari rondom de villa? Het kan allemaal in de directe omgeving.

Huwelijksreis
Ben je op zoek naar een luxe en romantische huwelijksreis naar Zuid-Afrika omgeven door wilde dieren? De luxe vakantiehuizen (met privé-zwembad) van Homes of Africa zijn hier uitermate geschikt voor.

Zuid-Afrika met kinderen
Zuid-Afrika is een ideaal vakantieland voor het hele gezin. Ontdek de prachtige natuur, ga op safari en spot de big 5, of relax bij het privé-zwembad van je eigen villa.

Meer informatie?
Voor vragen over het huren van de vakantiewoningen neem contact op met Homes of Africa op via: info@homesofafrica.com.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Homes of Africa
Hoedspruit, Zuid Africa
T: +31 (0) 6 2922 9934
E: info@homesofafrica.com
W: www.homesofafrica.com

Openingstijden

MaandagVan 09:00- 21:00 uur
DinsdagVan 09:00- 21:00 uur
WoensdagVan 09:00- 21:00 uur
DonderdagVan 09:00- 21:00 uur
VrijdagVan 09:00- 21:00 uur
ZaterdagVan 09:00- 21:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl