Schone Bungalows

Ervaar het verschil in deze absoluut Schone en zeer verzorgde, gezellige vakantiebungalows in Exloo met heel goede boxspringbedden. Alle negen, zonnig gelegen, vrijstaande bungalows hebben grote privé tuinen, zijn omgeven door groensingels voor uw privacy en geplaatst op de mooiste locaties.
Alle bungalows beschikken over een vaatwasser, wasmachine, gratis goede Wifi en vele extra’s. Huur bedlinnen is eventueel mogelijk. Bij elke bungalow beschikt u over een eigen parkeerplaats en afsluitbare berging met elektra-aansluiting voor uw fietsen.

Landgoed ‘Hunzebergen’
De vrijstaande bungalows zijn gevestigd op Landgoed ‘Hunzebergen’ te Exloo in Drenthe. Landgoed Hunzebergen ontleent zijn naam aan de prachtige omgeving het Hunzedal en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Het prachtige Landgoed 'Hunzebergen' beschikt over een prima restaurant en gezellige buitenterrassen. Er zijn bowlingbanen, een buitenspeeltuintje, midgetgolf en een tennisbaan aanwezig. Tijdens het zomerseizoen is het mooie buitenzwembad geopend (gratis toegankelijk) met een paar leuke kinderbaden. Verder is er de mogelijkheid om hier warme broodjes te bestellen en af te halen, een krant te kopen en fietsen te huren.

Omgeving
In dit prachtige deel van Drenthe en rond Exloo vindt u schitterende natuur met bos en hei en veel mooie ruime fiets- en wandelpaden. Maar ook zijn er vele activiteiten en andere mogelijkheden in de regio. Een ideaal vakantiegebied dus waarin veel van de inmiddels vaak vaste gasten, tijd tekort komen!

Op de website www.schonebungalow.nl vindt u meer informatie over deze bungalows, de omgeving en nog veel meer.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Schone Bungalows
Valtherweg 36
7875TB Exloo
T: 0591-513947
E: info@schonevakantiebungalow.nl
W: www.schonebungalow.nl/

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl