B&B de Buxushoeve

Omringd door weilanden en bossen, Ligt de Boerderij de Buxushoeve in het Buurtschap Meerveld (gemeente Apeldoorn) midden in de kroondomeinen. De boerderij stamt uit 1930.

Het " Bakhuisje " waar de B&B is gevestigd is geheel in originele staat met een unieke bedstee, ruime badkamer met ligbad.
Het is een heerlijke plek om te onthaasten. Bij mooi weer kan het uitgebreide ontbijt in de tuin geserveerd worden of onder de gezellige veranda.

Er zijn in de buurt genoeg activiteiten te doen zoals:
- Uddelermeer
- Kroondomeinen
- Wildpark het Aardhuis
- Zandverstuiving Kootwijk
- Radio Kootwijk
- Paleis het Loo
- Apenheul
- Kasteel Staverden

Al deze bovenstaande activiteiten zijn goed te doen per fiets.
Kort bij de Paardensport Centrum KNHS (5 min). Uw paard is eventueel te stallen bij onze buren vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.

U kunt uw auto op het erf parkeren (eigen inrit) en er zijn fietsen te huur. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in deze mooie omgeving!

Deel op Social Media

Contactgegevens

B&B de Buxushoeve
't Rechtewegje 9
3888ND Meerveld (Apeldoorn)
T: 0577-456566
E: info@bedenbreakfast-debuxushoeve.nl
W: www.bedenbreakfast-debuxushoeve.nl

OpeningstijdenDE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl