Recreatie-zorgboerderij De Kleine Weide

Kom tot rust en beleef het plattelandsleven bij Recreatie-zorgboerderij De Kleine Weide!


Recreatieboerderij “De Kleine Weide” ligt in het kasteeldorp Renswoude in de Gelderse Vallei. Vlakbij de Grebbelinie en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, maar buiten de toeristische drukte. De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgebouwd tot een bijzonder gemengd bedrijf met comfortabele Bed & Breakfast appartementen, groepsaccommodatie, Zorgboerderij en achter de boerderij een minicamping.

De Kleine Weide ligt dichtbij leuke steden als Utrecht, Arnhem en Veenendaal, maar toch helemaal "buiten", tussen de weilanden. Kom tot rust en beleef het echte plattelandsleven, word wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang...

Bed&Breakfast
De
Bed & Breakfast kamers bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, kitchenette, t.v., radio, minibar en terras!

Groepsaccomodatie
De boerderij uit 1933 is omgetoverd tot een comfortabele groepsaccommodatie met zes slaapkamers verdeeld over vijf appartementen. Hierdoor beschikt u over de privacy van een eigen appartement met daarnaast voldoende ruimte om met de hele groep samen te zijn!

Camping
De minicamping is een ruim, overzichtelijk kampeerterrein, omzoomd met heggen en is ingericht met 25 plaatsen voorzien van elektriciteit. Elke plek is voorzien van een stenen of gras plateau, water en afvoer. Achter de minicamping is 1,5 ha. 'Nieuwe Natuur' aangelegd met wandelroute.
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is namelijk een dierenweide met kippen, schapen, konijnen, alpaca’s enz. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. In het hoogseizoen wordt, als het weer mee zit, vaak kampvuur gehouden waar er gezellig wat gedronken wordt en broodjes gebakken boven het vuur.

Omgeving
Bij de receptie is veel toeristische informatie te vinden. Er zijn prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. Hier kunt u ook kennismaken met ambachtelijke beroepen en het cultuurgoed van het platteland. Ook een leuke tip: loop vanaf het erf het klompen pad naar Renswoude. Een bijzondere wandeling over de Grebbelinie! Daarnaast zijn ook Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands Dierenpark) dichtbij.

Ook enthousiast geworden? Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden!


Deel op Social Media

Contactgegevens

De Kleine Weide
Biesbosserweg 19
3927CV Renswoude
T: 033-2771400
E: info@dekleineweide.nl
W: www.dekleineweide.com

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl