Gillishof Slowlife Holiday Apartments

Slow Life.....rust, reflectie, retraîte


Slowlife :Terug naar de oorsprong


Gillishof staat voor persoonlijk ontvangst en gastvrij onthaal! De familie heet u welkom en probeert het u naar de zin te maken. Door de eeuwen heen heeft de familie haar deuren geopend voor reizigers en voorbijgangers aller aard. Een praatje; een grapje; je hart luchten; de sores van alle dag vergeten of gewoon tips voor de daginvulling; u vindt steeds een luisterend oor of krijgt een op uw wensen afgestemd advies. Gillishof staat voor terug naar de oorsprong! De geschiedenis van Gillishof is tastbaar aanwezig. Het aanzicht en de ligging van de middeleeuwse boerderij, waarvan de geschiedenis zelfs teruggaat tot de Romeinse tijd, op het hoogste punt van Bocholtz. De serene rust als u de binnenplaats betreedt; de aanwezigheid van scharreldieren en natuurlijk groen; de plukhaag en de boomgaard met oude rassen fruit. Alles ademt een sfeer van authenticiteit, sereniteit en rust. Schakel terug en geniet van Gillishof Slow Life.

De koeien van de Gillishof
Jan Senden was een van de eerste boeren in Nederland die, aan het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw, zijn eerste Limousin runderen vanuit Frankrijk naar Nederland bracht. Een pionier naar later bleek. Hij was er toen al van overtuigd dat aandacht voor het dier beter vlees zou opleveren dan bio-industrie. Jarenlang graasden de oerkoeien op de weilanden van de Gillishof. Een nieuwe generatie heeft deze tak van sport weer opgepakt. Onder de naam haKOEna bevolken ook nu weer Limousin en Blonde d’Aquitaine runderen de landerijen van de Gillishof. U kunt ter plekke komen kijken hoe ze genieten. De beesten genieten van hun stressloos Slowlife en dat is te merken. Ze produceren een stevig en mals stukje vlees dat direct te onderscheiden is van het in de supermarkt te krijgen vlees. U weet wat u koopt; direct van de boer, verpakt in overzichtelijke porties en pakketjes met een beschrijving van wat erin zit en hoe u het vlees moet garen. Ga naar hakoena.com komt u meer te weten over dit voortreffelijk, natuurlijk produkt.

Retraîte
Er even tussenuit en echt tijd voor jezelf maken. Even geen zorgen over de dag van morgen of volgende week hoeven maken. Je hoofd leegmaken en ruimte creëren voor wat anders. Misschien wil je wel even helemaal niets. Of ben je toe aan impulsen om een goed boek te schrijven. Sta je aan de vooravond van een belangrijke beslissing. Wij helpen je aan een programma op maat. Tijd voor jezelf in een unieke rustige omgeving.

Gewoon zoals jij het wil.

Meer informatie
Deze pagina is veel te klein om alles over ons mooie bedrijf te vertellen. Bijvoorbeeld over onze heerlijke appartementen en hotelkamer, en alle verrassende mogelijkheden die wij te bieden hebben met de Gillishof. Mogen wij u uitnodigen om een kijkje te nemen op onze website?

Graag verwelkomen wij je binnenkort op De Gillishof!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gillishof Slowlife Holiday Apartments
Zandberg 20
6351AK Bocholtz
T: 045 - 544 55 74
E: info@gillishof.nl
W: www.gillishof.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
De Spil 31
3774 SE  Kootwijkerbroek

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl