Erve 'n Pier

Welkom bij erve 'n pier
Erve 'n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van het nationale park "De Sallandse Heuvelrug" (Holterberg) . Onze boerderij ligt aan de rand van Holten en Rijssen in het buurtschap de lichtenberg. Vanaf de snelweg A1 gemakkelijk bereikbaar.Op onze locatie kunnen wij u verschillende vormen van verblijfsrecreatie aanbieden.Het is tevens uw ideale startpunt voor uw tochten.

Iedereen is welkom bij erve 'n pier. Onze boerderij ligt in een landelijk agrarisch gebied . Het is uw ideale startpunt voor verschillende activiteiten.

Door de ideale ligging van erve 'n pier bent u snel in een bosrijke omgeving. Het is een gevarieerd landschap met bospaadjes , weilandweggetjes en heide grond. Onze locatie ligt op 4 kilometer afstand van het pieter pad. Het Marskramer pad ligt slechts 800 meter van onze boerderij. De wandel paden zijn duidelijk aangegeven door een netwerk van paaltjes.

U en uw paard kunnen genieten van een bosrijke omgeving. Het gebied is voor het grootste gedeelte toegankelijk voor paarden. Er zijn zelfs in de Holterberg een aantal ruiterpaden aangelegd. Voor uw paard is een weidegang mogelijk.

De omgeving is voor motor rijders zeer geschikt om mooie toer tochten te maken. Of u nu op doorreis bent of voor meerdere dagen.

Meer informatie vindt u op onze website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Erve 'n Pier
Lichtenbergerweg 10
7462PT Rijssen
T: 0548-513123
E: info@erve-npier.nl
W: www.erve-npier.nl

Openingstijden

MaandagKantooruren
DinsdagKantooruren
WoensdagKantooruren
DonderdagKantooruren
VrijdagKantooruren
ZaterdagKantooruren
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl