Appartement te huur in Ramat Poleg / Israel!

Welkom in Israël! SHALOM!

Te huur in Ramat Poleg: Een gezellig, volledig ingericht luxe 5-persoons appartement op loopafstand van het strand van Ramat Poleg (gemeente Netanya).

Met een huurauto is het centrum van Tel Aviv binnen een half uur te bereiken. De Oude Stad Jeruzalem in een uur. Voor de huurauto is een prive parkeerplaats beschikbaar.

Goede busverbinding naar Netanya, Tel Aviv, Jeruzalem e.a. Het appartement is gelegen op de 2de etage (met lift) in een rustige buitenwijk van Netanya. Het bestaat uit een ruime woonkamer met balkon, een zeer luxe keuken met o.a. een vaatwasser, grote koelkast en oven. Drie slaapkamers: 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en een eenpersoonsslaapkamer.

Verder beschikt het appartement over 2 badkamers en een extra toilet. Veel kastruimte, een strijkkamer, een bijkeuken met wasmachine en droger, airco, tv en cd-speler. Huurprijs: Eur 850,- per week (inclusief belasting, water, gas, electra en service kosten).

Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Neem contact met ons op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden. SHALOM!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Appartement te huur in Ramat Poleg / Israel!
Ramat Poleg
T: 0097249824816
E: inekechris@bezeqint.net
W: Ineke123123@gmail.com

OpeningstijdenDE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl