Rebel Opleiding en Advies

Rebel Opleiding en Advies staat voor delen van kennis. De kreet: ‘vermenigvuldig door te delen’ trekt in alles door. Deel je kennis en vermenigvuldig daardoor. Zo vinden de grondleggers het van groot belang dat kennis en ervaring vast gelegd wordt en doorgegeven aan de hen die dat nodig hebben: start-ups en gevestigde bedrijven. Probeer niet opnieuw het wiel uit te vinden, daar is de tijd te kort en te duur voor. Communicatie is smeermiddel nummer 1 in de samenleving en ook in het bedrijfsleven. Toch wordt hier te weinig aandacht aan besteed. Bedrijven komen tot bloei door de juiste communicatie.

Kennis en ervaring doorgeven in de taal die aansluit bij de doelgroep. Alleen toegepaste kennis heeft waarde en daarom zijn trainingen altijd kort en in eenvoudige taal. Maar ook voor alle niveaus wil Rebel Opleiding en Advies wat kunnen betekenen, dus ook voor lagere of niet geschoolden. De persoon achter de mens is belangrijk, onder ieder bolster schuilt een pit. Van nature heeft ieder pit de potentie om tot bloei te komen. Rebel Opleiding en Advies helpt daar graag bij. Rebel Opleiding en Advies wil er voor gaan dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan door motivatie van binnen uit.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Rebel Opleiding en Advies

T: 035-5255633
E: info@rebelopleidingenadvies.nl
W: www.rebelopleidingenadvies.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl