Johannes Calvijnschool- Duivenwal

Onze school
Wij zijn een grote reformatorische basisschool met meer dan 600 leerlingen. Onze school is in twee gebouwen gehuisvest: de groepen 1 tot en met 4 in het gebouw aan de Geerseweg en de groepen 5 tot en met 8 in het gebouw aan de Duivenwal-West. Zie hier de adresgegevens.
De leerlingen van onze school komen voornamelijk uit Veenendaal, al zijn er ook leerlingen uit omliggende plaatsen die onze school bezoeken. Onze school heeft momenteel 27 groepen.

Geschiedenis
Onze school kent een lange geschiedenis. Al sinds 1931 wordt dag in, dag uit onderwijs gegeven aan onze leerlingen. Duizenden leerlingen gingen door onze schoolpoort. Onze school heette vroeger de ‘Kokse school’, genoemd naar de oprichter ds. R. Kok.

Team
Op onze school werken overwegend fulltime leerkrachten. De gemiddelde leeftijd van ons team is ongeveer 30 jaar. Onze school heeft momenteel 27 groepen met een gemiddelde grootte van 25 leerlingen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Johannes Calvijnschool- Duivenwal
Duivenwal-West 301
3905AV Veenendaal
T: 0318-510680
E: info@calvijnschoolveenendaal.nl
W: www.calvijnschoolveenendaal.nl

Openingstijden

MaandagRaadpleeg de website
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl