Gisbertus Voetiusschool

Onze school
Wij zijn een kleine reformatorische basisschool met een streekfunctie. Op dit moment hebben we ongeveer 115 leerlingen op onze school, verdeeld over groep 1/2, 3, 4/5, 6/7 en 7/8. Onze leerlingen komen uit Cothen, Doorn, Amerongen, Driebergen, Overberg, Leersum, Wijk bij Duurstede en Werkhoven. De school is gehuisvest in een mooi, ruim en vrijliggend gebouw aan de rand van Doorn. Voor een bezoek aan onze school kunt u altijd contact opnemen.

Ons personeel
Ons personeelsbestand bestaat uit negen leerkrachten, waarvan twee in fulltime dienst. Daarnaast hebben we nog een onderwijsassistente, een IRT-leerkracht, een conciërge, een intern begeleider en een managementassistente. De dagelijkse leiding ligt in handen van de teamleider die verantwoordelijk is voor de locatie. Onze school participeert in een intensief samenwerkingsverband met de Johannes Calvijnschool in Veenendaal en de Rehobothschool in Zeist. Binnen het samenwerkingsverband is er een bovenschools directeur en een facilitair manager die beide gedeeltelijk in dienst zijn van onze school.

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gisbertus Voetiusschool
Bloemengaard 69
3941TB Doorn
T: 0343-415108
E: info@voetiusschool.com
W: www.voetiusschool.com

Openingstijden

MaandagRaadpleeg de website
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl