Pianore

Welkom bij Pianore
Genieten van muziek kan iedereen. Overal zijn er mensen die op hun eigen manier genieten van een vorm van muziek maken. Of je nu luistert naar muziek of op een instrument speelt.

Met Pianore – Play your passion delen wij ons enthousiasme voor muziek maken en in het bijzonder voor het pianospelen. Met jouw muziek breng je blijdschap, ontroering, troost en verbinding. Met het spelen op een piano of vleugel geef je daar op jouw manier invulling aan. Het maakt niet uit waar je bent of voor wie je speelt.

Bij het zoeken naar een piano is de kleur soms bepalend. Belangrijker nog is of de piano bij jou past. Wij vinden dat het instrument jou moet inspireren om muziek te gaan maken en je muzikale grenzen te verleggen. Het maakt niet uit of je gevorderd bent of aan het begin van je muzikale reis staat. Laat de piano of vleugel jou inspireren.

Kom eens langs in onze Music &Art Gallery en bespeel een van onze piano’s en vleugels. Wil je meer weten over hoe je je verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij mogelijkheden om les te krijgen van een professionele docent die jou nog meer kneepjes leert, waar en wanneer je maar wilt.

Wij laten geregeld zien dat niet alleen muziek maken leuk is, maar dat samen muziek maken nog veel leuker kan zijn. Daarom zijn er regelmatig optredens, voor en door jong en oud.

Dat maakt Pianore ‘more then just a piano’.

Benieuwd naar meer informatie? Onze gegevens vind je hiernaast!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Pianore - Play your passion
Brouwersgracht 9a
3901TK Veenendaal
T: (0)85 5000 175
E: info@pianore.eu
W: www.pianore.eu

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag12.00-17.00
Donderdag12.00-17.00
Vrijdag12.00-17.00
Zaterdag12.00-17.00
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl