L' Orchestra Particolare

Als u voor L' Orchestra Particolare kiest, kiest u voor kwaliteit

L'Orchestra Particolare kunt u inhuren voor elke gebeurtenis die u wenst.
Vanwege de grote flexibiliteit van het orkest en haar musici, zijn de mogelijkheden talloos. Het orkest is flexibel in omvang: van bezettingen van 5 musici tot een volledige symfonische bezetting van 75 musici in alle samenstellingen, flexibel in werktijden, flexibel in muziekstijlen uitvoeren. Met uw eigen dirigent of met een gespecialiseerde dirigent van ons.

Werkgebieden
Koorbegeleidingen-Opera-Musical-Operette-CD/Tv/DVD producties-Artiestenbegeleiding-Bedrijfsfeesten en evenementen-Concerten.

L' Orchestra Particolare bestaat uit muzikanten van de bovenste plank. Ze hebben een klassieke opleiding gevolgd en daarna brede ervaring opgedaan in de symfonische muziek, de opera, de musical, de operette, maar ook in de lichte muziek (begeleiding Barbra Streisand en Michael W. Smith). L'Orchestra Particolare is daardoor breed inzetbaar. Daarnaast is het ook een prettig orkest om mee te werken, mede omdat de groepen hout- en koperblazers en de strijkersgroepen al jarenlang veel met elkaar werken.

Bezetting
Het orkest is in elke gewenste bezetting in te huren; heeft u alleen strijkers nodig of een variabele bezetting; geen probleem voor l' Orchestra Particolare.

Benieuwd geworden?
Benieuwd geworden naar meer informatie? Of een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op. De contactgegevens zijn hiernaast te vinden.Deel op Social Media

Contactgegevens

L' Orchestra Particolare
Zuiderzeestraatweg 42
8085AG Doornspijk
T: 0525-662042
E: info@promusic.nl
W: www.promusic.nl/musici-orchestra-particolare

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl