Catharina's Choir & Orchestra

  PASSIEMUZIEK MET PASSIE
  Catharina's Choir & Orchestra is een projectkoor en -orkest uit Harderwijk o.l.v. Jan Quintus Zwart, opgericht in 2003. We voeren passiemuziek uit van de Amerikaanse componist Joseph Martin en treden op in de Catharinakapel in Harderwijk.

  Er is elk jaar mogelijk plaats voor nieuwe enthousiaste zangers, zangeressen of instrumentalisten. Voor ons passieproject op palmzondag repeteert het koor tussen januari en maart op zaterdag- of zondagmiddag. Bent u jonger dan 60 jaar, heeft u zangervaring en wilt u, als er plaats is, mee zingen of spelen? Neem dan contact met ons op.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Catharina's Choir & Orchestra
  Harderwijk
  T: 0341-413730
  E: Via contactformulier op de website
  W: www.cco-harderwijk.nl

  Openingstijden

  MaandagZie concertagenda op de website
  Dinsdag-
  Woensdag-
  Donderdag-
  Vrijdag-
  Zaterdag-
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl