Hardinxvelds meisjesensemble

Welkom bij het Hardinxvelds Meisjes Ensemble. Op onze website vertellen wij meer over ons koor, onze leden en geplande concerten. Ook is ons koor te volgen via Facebook en Twitter, zodat wij jou direct van ons nieuws op de hoogte kunnen houden.

Het Hardinxvelds Meisjes Ensemble is met haar repetities gestart op d.d. 9 september 2010. Onder leiding van dirigent Corné Hoogerbrug zingen wij Christelijke liederen op basis van de Gereformeerde grondslag.

Wil je lid worden van ons koor? Kom dan gerust eens langs tijdens een repetitieavond of neem met ons contact op. We repeteren in de Gereformeerde Kerk, Stationsstraat 20 te Hardinxveld-Giessendam. Wil je meer informatie? Stuur een e-mailbericht naar bestuur@meisjesensemble.nl

Hopelijk tot ziens !

Deel op Social Media

Contactgegevens

Hardinxvelds meisjesensemble
-
- Hardinxveld-Giessendam
T: -
E: bestuur@meisjesensemble.nl
W: www.meisjesensemble.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl