Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V.

Het koor is voortdurend op zoek naar nieuwe zangers. Voorwaarde is natuurlijk wel dat u man bent. Voor een groot koor is de verhouding tussen de verschillende stemmen erg belangrijk. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar tenoren.

Zou u best lid willen worden van een fijn mannenkoor? Kom dan eens geheel vrijblijvend op een repetitieavond. Op zich al een bijzondere muzikale belevenis en het verplicht u tot niets.

U bent iedere donderdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom in het kerkelijk centrum “De Open Hof” aan de Lelystraat in Kampen.

De repetitie begint om 20.00 uur.

Als u een keertje wilt binnenstappen, laat even aan een van de aanwezigen weten dat u komt kennis maken en er wordt direct actie ondernomen. Wij zorgen er dan voor dat u een muziekmap krijgt, om de repetitie goed te kunnen volgen. U zult zich direct thuis voelen want DEV is een gemeenschap met een lage drempel! Er heerst een fijne sfeer en er is volop ruimte voor gezelligheid. Een waarschuwing is wel op zijn plaats: DEV werkt verslavend!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V.
kerkelijk centrum “De Open Hof”, Lelystraat
Kampen
T: -
E: info@devkampen.nl
W: www.devkampen.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl