Hollands Jongerenkoor

Het Hollands Jongerenkoor
Het HJK: inmiddels een begrip in Nederland. Wie kent het grootste christelijke jongerenkoor van Nederland niet? Muzikaal omlijst door bekende, gedreven musici.

Het HJK geeft concerten voor goede doelen in monumentale kerken en kathedralen. Tevens biedt het HJK méér dan dat.

We werken weer mee aan het Groot Eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam. Nieuw van het HJK6 is dat we een concert geven in het Concertgebouw van Amsterdam, samen met 350 mannenstemmen van Martin Mans. Ook het in 2014 georganiseerde strandconcert in Ouddorp (met BBQ en Strandvuur) krijgt een herhaling bij HJK6! Daarnaast hopen we 3 concerten te geven met Jong Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk. We zingen met hen op Urk, in Dordrecht en Londen.
HJK verbindt jongeren, brengt met de muziek ook een boodschap en dat willen we niet uit het oog verliezen!

Daarnaast zijn er optioneel 3 koorreizen.
De traditionele koorreis in september is een 3-daagse koor-reis (i.p.v. een 2-daagse). We geven 2 concerten in Londen en Brugge.
Het bekende Urker Mannenkoor Soli Deo Gloria o.l.v. Jaap Kramer zingt ook mee tijdens deze reis. Extra (nieuwe) reisdoelen hiernaast zijn: zing met het HJK 6 en Jong Mannenkoor Salomo in Oostenrijk. Deze wintersportreis (combi van wintersport en zang) brengt ons naar een mooi skigebied en een prachtige kerk in omgeving van Kufstein.

Benieuwd? Ga naar de website!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Hollands Jongerenkoor
Nadorstweg 63
4333AL Middelburg
T: -
E: info@hollandsjongerenkoor.nl
W: www.hollandsjongerenkoor.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl