Koormuziek.NL: Bladmuziek voor koren

Koormuziek.NL is het platform voor het bekijken, beluisteren en bestellen van bladmuziek en andere producten voor jongeren-, gemengd, vrouwen- of mannenkoor.

Iedereen kan bij ons muziek bestellen, maar lid-abonnees van het Koormuziek.NL Magazine hebben een streepje voor.

Het Koormuziek.NL Magazine is een uitgave van European Choral Club BV i.s.m. de bekende muziekuitgevers Small Stone Media en GMC Choral Music, om u up-to-date te informeren over nieuwe kooruitgaven.

Als lid-abonnee van het Koormuziek.NL Magazine bent u verzekerd van informatie uit de eerste hand op het gebied van nieuw koorrepertoire, bladmuziek en andere producten.
Bovendien heeft u als lid-abonnee recht op 10% korting op uw aankopen! Lees ook onze 'factsheet' met meer inhoudelijke informatie over onze uitgeverij!

Het KoormuziekNL Magazine
Een aantal keer per jaar ontvangt u het kleurrijke Koormuziek.NL Magazine met miniatuurscores van de nieuwste muziekuitgaven voor Chr. Jongeren- en Gemengd koor. Muziek in alle denkbare genres: Geestelijke liederen, Nederlands- en Engelstalige Gospel, Black Gospel, A Capella, Hymns, Praise & Worship, etc .

Met Luisterfragmenten!
Luisterfragmenten van de liederen uit de catalogi kunt u gratis downloaden op deze site. zodat u uw nieuwe muziek uit de ECC-catalogus kan bekijken èn beluisteren!

Webwinkel
In onze webshop zijn werken te koop voor SATB, SSA en TTBB koren. Naast de meer dan 1700 Koormuziek.NL uitgaven, zijn ook alle uitgaven van GMC Choral Music, Mannenkoren.net, Unisong Music Publishers, Joh. de Heer, Ars Nova, Oxford University Press, etc in onze shop te bestellen.
Fragmenten luisteren, teksten van vertalingen downloaden, uw laatst bekeken producten zien, berichten op het Prikbord plaatsen, onze Twitter-feed volgen, uw mening geven in de Poll: Het is allemaal mogelijk in onze prachtige nieuwe webshop.

Downloaden
Bovendien kunt u van veel liederen ook de orkestraties, orkestbanden, en luiste mp3 digitaal downloaden!

Snel, gemakkelijk en.. veilig!
De online betalingen in onze webshop worden verzorgd door MultiSafepay. MultiSafepay is onze partner op het gebied van online betalingen. MultiSafepay stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.
Dus, direct online mét ledenkorting bestellen. Betalen kan op alle mogelijke manieren: iDeal, Credit Card, PayPal, Bankoverschrijving, SOFORT Banking, Bancontact/Mister Cash en Giropay

Kortom: uw lidmaatschap van Koormuziek.NL is bijzonder waardevol!

Uniek Muziekarchief
Honderden koren hebben er sinds onze start in 1993 al gebruik van gemaakt: Ons unieke muziekarchief met honderden boekjes en duizenden verrassende arrangementen voor koren!

Dirigenten en muziekcommissies kunnen op afspraak een dagdeel op ontdekkingstocht naar muzikale pareltjes. Net díe liedjes vinden die uw koor bijzonder maken!

Iemand van ons team inventariseert uw wensen en maakt een eerste grove selectie uit het enorme aanbod. Vervolgens gaat u zelf aan de slag: cd's beluisteren, boekjes doorbladeren, notities maken en aan het eind bent u gegarandeerd een paar mooie liederen rijker!

Meer weten? Bel Tineke op 078-6227547. Zij kan u alles vertellen over een bezoek aan ons muziekarchief.

Lid worden?
Voor slechts € 34,95, een prijs die sinds 2001 ongewijzigd is, bent u een heel kalenderjaar lid van de Koormuziek.NL en profiteert u van alle genoemde voordelen.

U kunt zich aanmelden op de volgende manieren:
Via de website www.koormuziek.nl
Telefonisch: 078-6227547

Deel op Social Media

Contactgegevens

Koormuziek.NL (a.k.a.European Choral Club)
Berlage-erf 17
3315JJ Dordrecht
T: 078-6227547
E: verkoop@koormuziek.nl
W: www.koormuziek.nl

Openingstijden

Maandag9-17, bezoek op afspraak
Dinsdag9-17, bezoek op afspraak
Woensdag9-17, bezoek op afspraak
Donderdag9-17, bezoek op afspraak
Vrijdag9-17, bezoek op afspraak
ZaterdagGesloten


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl