Kinderkoor Samuel

In mei 2012 was er na 34 jaar helaas geen Christelijk Kinderkoor meer in Alblasserdam.

Bij Gert-Jan & Carmen Hoogendijk en Jolanda Dorst ontstond een diep verlangen dat de kinderen als koor in Alblasserdam en omstreken weer mochten gaan zingen tot Eer van God!

Alle drie mochten zij persoonlijk ervaren dat God Zelf hun aanspoorden en bevestigden door Zijn Woord:

"..Uit den mond der Kinderkens en der Zuigelingen hebt Gij sterkte gegrondvest..." (psalm 8:3a)

Boven bidden en denken werden er wegen geopend en mede door enthousiaste ouders en kinderen ontstond het interkerkelijk Christelijk Kinderkoor Samuël! De naam betekent: van de HEERE gebeden......de HEERE hoort!

De Stichting Christelijk Kinderkoor Samuël! is opgericht op 8 oktober 2012.

Het kinderkoor wordt begeleid door Lennert Knops en zij zingen psalmen, geestelijke liederen en gezangen.

Doel:
1. Het diepste doel en verlangen is dat kinderen mogen leren zingen tot eer van hun Schepper en het gezongen Woord als een zaad mag vallen en doen ontkiemen in de harten van een ieder die het mag horen, geleid door de Heilige Geest en tot uitbreiding van Gods Koninkrijk!
2. Door de kinderen te leren zingen, muziek te maken en te leren luisteren, wilt zij ook de kinderen stimuleren tot onderlinge band en vriendschap. Mede zo een schakel te mogen zijn voor rust en vrede in de samenleving, met als uitgangspunt en basis Gods onfeilbaar Woord!
3. Graag wil zij ook middels het koor goede doelen steunen.

Ben je benieuwd geworden en zou je graag meer informatie ontvangen? Of hebt je een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Samuel Alblasserdam
Alblasserdam
E: Via contactformulier op de website
W: www.kinderkoorsamuel.nl

Openingstijden

MaandagN.v.t.
DinsdagN.v.t.
WoensdagN.v.t.
DonderdagN.v.t.
VrijdagN.v.t.
ZaterdagN.v.t.
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl