Vereniging Bovenstem Ouderkerk aan den IJssel

Het ontstaan

In september 2001 is in Ouderkerk aan den IJssel deze vereniging opgericht. De vereniging is begonnen met minder dan 10 leden en in korte tijd uitgegroeid tot boven de 100 leden.

Maandelijks wordt er door deze enthousiaste bovenstemzangers gerepeteerd o.l.v. Arie van der Vlist.
De vereniging valt onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad van de Hersteld Hervormde Gemeente van Ouderkerk aan den IJssel. Door de beperkte ruimte in het (tijdelijke) verenigingsgebouw "Rafidim" te Ouderkerk aan den IJssel is er besloten om uit te wijken naar de aula van het Driestar College, Berlagestraat 2 te Lekkerkerk. De repetities worden hier eenmaal per maand gehouden op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Met de komst van de nieuwe kerk van de Hersteld Hervormde Kerk van Ouderkerk aan den IJssel e.o. hopen we in één van de zalen te gaan repeteren.

Met deze 'bovenstemgroep' worden verschillende Psalmzangavonden belegd t.b.v. een goed doel. Het kenmerkende van onze vereniging is dat er gezongen wordt rond een bepaald thema. Dit ervaren de leden en de bezoekers als een meerwaarde van deze Psalmzangavonden. Veelal wordt er naast de Psalmberijming van 1773, ook psalmen van Datheen gezongen. Af en toe zingen we een psalm in de berijming van ds. C.J. Meeuse. Op onze vereniging besteden we ook aandacht aan de onbekende psalmen.

't Betaamt ons, psalmen aan te heffen, die lieflijk zijn, en harten treffen.
Psalm 147: 1 (berijmd)

Meer informatie vindt u op onze website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Vereniging Bovenstem Ouderkerk aan den IJssel
Hobbemalaan 32
2923XH Ouderkerk
T: 0180-551725
E: Raadpleeg de website
W: www.bovenstemouderkerk.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl