Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus

  Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus

  Het koor staat vanaf de oprichting onder de enthousiaste leiding van de bekende dirigent en organist Martin Zonnenberg,
  ‘Ichthus’ behoort met ca 170 leden – amateurs – tot één van de grootste mannenkoren van Nederland. Het koor is interkerkelijk en heeft landelijke bekendheid. De koorleden komen uit de wijde regio. Deze strekt zich uit van Dordrecht, Ridderkerk tot aan Groot-Ammers, Leerbroek en Wijk en Aalburg.

  Het repertoire omvat bekende en onbekende kerkliederen, de aloude psalmen en gezangen, de schoonheid van het klassieke lied en het veelzeggende ritme van de negrospiritual. We zingen in het Nederlands, Engels, Duits en Latijn.

  Circa 10 keer per jaar wordt er in concertvorm gezongen. Alleen of met anderen. Op uitnodiging of zelf georganiseerd. Meestal voor goed gevulde kerken en zalen. Ook wordt het mannenkoor regelmatig gevraagd mee te werken aan radio- en tv-programma’s als ‘Laat ons de rustdag wijden‘ en ‘Nederland zingt‘.

  We nodigen u van harte uit om onze concerten te bezoeken.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus
  Van Eesterensingel 154
  2951TH Alblasserdam
  T: -
  E: info@mannenkoor-ichthus.nl
  W: www.mannenkoor-ichthus.nl

  Openingstijden

  MaandagConcertagenda op de website
  Dinsdag-
  Woensdag-
  Donderdag-
  Vrijdag-
  Zaterdag-
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl