Catharina's Choir & Orchestra

PASSIEMUZIEK MET PASSIE
Catharina's Choir & Orchestra is een projectkoor en -orkest uit Harderwijk o.l.v. Jan Quintus Zwart, opgericht in 2003. We voeren passiemuziek uit van de Amerikaanse componist Joseph Martin en treden op in de Catharinakapel in Harderwijk.

Er is elk jaar mogelijk plaats voor nieuwe enthousiaste zangers, zangeressen of instrumentalisten. Voor ons passieproject op palmzondag repeteert het koor tussen januari en maart op zaterdag- of zondagmiddag. Bent u jonger dan 60 jaar, heeft u zangervaring en wilt u, als er plaats is, mee zingen of spelen? Neem dan contact met ons op.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Catharina's Choir & Orchestra
Harderwijk
T: 0341-413730
E: Via contactformulier op de website
W: www.cco-harderwijk.nl

Openingstijden

MaandagZie concertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl