Apeldoorns Christelijk Mannenkoor Apeldoorn

Wij" zijn het ACM; het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor.

Ons mannenkoor werd opgericht op 4 mei 1926 en is de respectabele leeftijd van 85 jaar inmiddels gepasseerd.
Wij mogen ons verheugen in de actieve belangstelling van meer dan 70 leden, die elk voor zich "zingen in een mannenkoor"als meest leuke hobby ervaren.

Wij zijn een Christelijk Mannenkoor met een repertoire, waarin het geestelijke lied de overhand heeft. Daarnaast bevat onze muziekmap tientallen nummers van populaire en klassieke aard.

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Apeldoorns Christelijk Mannenkoor Apeldoorn
Diamantstraat 26
7314HP Apeldoorn
T: -
E: Via het contactformulier op de website
W: www.acm-apeldoorn.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl