Jong Gemengd koor Laudate Deum

Welkom bij ‘Laudate Deum’ te Apeldoorn

Bent u nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk gerust rond op onze website en kom meer te weten over onze dirigent, ons koor en wat wij in de afgelopen 25 jaar ten gehore hebben gebracht. Een deel daarvan kunt u namelijk beluisteren via de tracks onder het tabblad 'cd's'. Zo kunt u vooraf bepalen welke cd u het meest aanspreekt voordat u tot aanschaf overgaat! Een aanrader is onze cd 'Psalmzingt, Gods gunstgenoten'. Ook deze cd, met daarop een groot aantal prachtige psalmen die het beluisteren waard zijn, is via de site te bestellen! Voor de liefhebbers: recent hebben wij een tweede psalmen-cd opgenomen, dus houd onze website in de gaten!

Voor de komende concerten kijkt u in onze agenda.

Voor onze leden is er een handig repetitierooster op de website te vinden zodat iedereen precies weet wanneer we repeteren. Maar ook als je overweegt om lid te worden is dit rooster handig. Je bent welkom, ook al is het maar om alleen even te luisteren!

Wellicht overweeg je al langere tijd om te komen zingen, maar durf je niet goed. Kom gewoon langs, je zult merken dat we een enthousiaste club zijn waarbij gezelligheid en muziekstukken onder de knie krijgen hand in hand gaan. Enerzijds vinden wij het belangrijk dat we kwalitatief mooie muziek ten gehore brengen, maar bovenal gaat het om Gods eer! De naam van ons koor is immers ''Laudate Deum'': Looft den Heere!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Jong Gemengd koor Laudate Deum
-
- -
T: -
E: info@laudate-deum.nl
W: www.laudate-deum.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl