Christelijk mannenkoor 'Looft den Heere'

Welkom!
Via de diverse onderwerpen op onze website kunt u kennis maken met ons koor.

Mannen die graag zingen worden van harte uitgenodigd om ons te komen versterken.

Als u ons wilt beluisteren, dan is het beslist de moeite waard om de mediatheek op de site te bezoeken. Hier treft u ook enige videoclips aan uit de reeks van onze bijdragen aan het programma ‘Nederland Zingt’ van de Evangelische Omroep.

Daarnaast zijn er recente en historische foto’s in het fotoarchief te vinden. Voor op- of aanmerkingen staat het gastenboek ter beschikking. Een berichtje wordt bijzonder op prijs gesteld.

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op..

Deel op Social Media

Contactgegevens

Christelijk mannenkoor 'Looft den Heere'
Kosterstraat 20
8171CB Vaassen
T: -
E: Via contactformulier op de websie
W: www.looftdenheere.com

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl