Stichting HOLLAND-KOOR

Het HOLLAND-KOOR start met de voorbereidingen voor een zangreis naar Israël in D.V. oktober 2015. Dit grootste koor van Nederland hoopt dan het 25-jarig jubileum te vieren; hierbij mag een zangreis naar Israël niet ontbreken. Het koor maakte al eerder reizen naar Israël waar EO tv verslag van deed. Het bestaat uit ruim 700 leden. Dirigent Jan Quintus Zwart is sinds 1993 bij het koor betrokken als muzikaal leider en als dirigent.

Uniek
Ter voorbereiding op de Israëlreis organiseert het koor open repetities. Die geven gelegenheid en een unieke kans om kennis te maken met het koor. De repetities zijn voor iedereen die van zingen houdt en wil afwegen om mee te gaan naar Israël. Deze worden gehouden op 30 augustus in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen, op 6 september in de Christelijke Gereformeerde Maranathakerk te Goes en op 13 september in de Oosterkerk te Hoogeveen. Gasten zijn welkom vanaf 09.30 uur, de repetitie begint om 10.00 uur.

Ga er voor
Zingen, om God lof toe te brengen en ter bemoediging van Zijn verbondsvolk Israël. Dát is al jaren de visie en missie van het HOLLAND-KOOR! Het koor zingt Psalmen en nieuwe liederen die de Bijbelse boodschap brengen. Jan Quintus Zwart: "Kom mensen, zing over je geloof. Doe het met overtuiging! Ga er voor, want zingen verrijkt je leven!". Waar mensen samen zingen, gebeurt er iets. Stembanden zitten dichtbij het hart: samen zingen brengt blijdschap, maar ook verdriet tot uitdrukking. HOLLAND-KOORleden, die dagelijks actief zijn in de maatschappij, komen juist daarom zingen. De repetitie eindigt om 13.00 uur. Wij hopen dat belangstellenden óók blij en enthousiast naar huis gaan, terugkomen om lid te worden én meegaan naar Israël. Niet meezingende supporters zijn ook van harte welkom om met deze bijzondere reis mee te gaan!

Concertreizen
Sinds de oprichting vonden al vele reizen naar Israël plaats, met als hoogtepunt in 1996 het concert met duizend koorleden in Jeruzalem ter gelegenheid van het 3000-jarig bestaan. Verder zijn er concertreizen gemaakt naar onder meer Amerika, Duitsland, Schotland en Zwitserland. In eigen land vonden optredens plaats in kerken en kathedralen en in concertzalen als het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Regelmatig is het koor te zien en te horen op tv en radio. Ook werden meerdere CD’s uitgebracht, de laatste met de titel: ’Er is een God, die hoort’.

Welkom
U bent van harte welkom op één van de repetities in Voorthuizen, Goes en/of Hoogeveen. Kijk ook op www.hollandkoor.nl., bel 06-23768078 of schrijf naar Postbus 279, 3860 AG Nijkerk.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Stichting HOLLAND-KOOR
Postbus 279
3860AG Nijkerk
T: 06-23768078
E: Via contactformulier op de website
W: www.hollandkoor.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl