Gemengd Koor Groot Veluwe

Gemengd Koor Groot Veluwe

In oktober 2009 ontstond er een gezamenlijk plan van Wim Magré en Martin Mans om een groot samengesteld gemengd koor onder de naam: “Gemengd Koor Groot Veluwe” op te richten met als eerste doel een concertreis te maken naar Parijs in 2010. Daarnaast hebben we plannen om met dit koor ook optredens te verzorgen in verschillende kerken in Nederland en het maken van een cd. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen, spirituals en bekende klassieke werken.

Het Gemengd Koor Groot Veluwe staat onder leiding van de Elburgse musicus Wim Magré. De begeleiding is in handen van de bekende organist Martin Mans uit Woerden en de jonge pianist Wilbert Magré (zoon van dirigent).

Het “Gemengd Koor Groot Veluwe” is samengesteld uit koorleden die lid zijn van de volgende koren:- Koor "Een Nieuw Lied" uit Oldebroek- Christelijk Gemengd koor "Maranatha" uit Ermelo- Interkerkelijk koor "Deo Cantemus" uit Doornspijk en het Elburgs Mannenkoor O.B.K.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gemengd Koor Groot Veluwe
Van Kinsbergenstraat 2a
8081CL Elburg
T: -
E: info@grootveluwe.nl
W: www.grootveluwe.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl