Gemengd Koor Debarim

“DEBARIM”
In mei 1995 werd door een aantal enthousiaste zangeressen en zangers uit de “groot Regio Rotterdam”, het koor “Debarim” opgericht. Momenteel bestaat ons koor uit ongeveer 60 leden. Mocht u op zoek zijn naar een fijn en goed gestemd koor, kom dan eens op een donderdagavond naar de Johanneskerk in Rotterdam Zuid en zing mee. U zult het zeker naar uw zin hebben.

DEBARIM, is een meervoud van het Hebreeuwse woord “DEBAR” wat betekent “woord en daad”. Deze naam is een keuze geweest uit de vele namen door de leden aangedragen. Deze naam geeft ook aan, de verbondenheid die wij als koor voelen met het volk Israël.

DOELSTELLING:
Onze doelstelling is met elkaar, zingend het Evangelie van onze Heer Jezus Christus uit te dragen bij de medewerkingen die wij verlenen aan kerkdiensten, samenkomsten, TV programma’s en onze eigen Kerst of Passie concerten. (zie de agenda pagina)

God gaf ons een stem om Hem groot te maken, te eren, te prijzen, te aanbidden, en lief te hebben. Hij troont immers op onze lofzangen.

Dus wat houdt u tegen met ons mee te zingen? U bent zeer welkom!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gemengd Koor Debarim
Het Hoge Licht 141
3144DN Maassluis
T: 010-5914761
E: debarim@debarim.nl
W: www.debarim.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl