Christelijk Gemengd Koor Zon en Zegen

Chr. gem.koor “Zon en Zegen” is het oudste koor van Biddinghuizen, dat is opgericht op 26 augustus 1964 en staat sinds 2000 onder de bezielende leiding van Jaap Kramer (Urk)

In april 2003 heeft het koor een cd gemaakt "Nooit alleen" en in oktober 2007 werd de tweede cd gepresenteerd, "Raak mij aan". Dat is een dubbel cd.

Op de eerste cd ("Raak mij aan") staan prachtige nummers zoals: Praise the Lord o Jerusalem, Nooit meer nacht en Raak mij aan. Op de tweede cd staat het oratorium “Schepping” van Johan Bredewout. Dit oratorium heeft het koor in oktober 2006 uitgevoerd en is live opgenomen in de Grote kerk van Elburg.

Meer informatie vindt u op de website

Deel op Social Media

Contactgegevens

Christelijk Gemengd Koor Zon en Zegen
Jamboreelaan 11
8256HH Biddinghuizen
T: 0321-331678
E: secretariaat@zonenzegen.nl
W: www.zonenzegen.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl