Christelijk Gemengd Koor Zon en Zegen

  Chr. gem.koor “Zon en Zegen” is het oudste koor van Biddinghuizen, dat is opgericht op 26 augustus 1964 en staat sinds 2000 onder de bezielende leiding van Jaap Kramer (Urk)

  In april 2003 heeft het koor een cd gemaakt "Nooit alleen" en in oktober 2007 werd de tweede cd gepresenteerd, "Raak mij aan". Dat is een dubbel cd.

  Op de eerste cd ("Raak mij aan") staan prachtige nummers zoals: Praise the Lord o Jerusalem, Nooit meer nacht en Raak mij aan. Op de tweede cd staat het oratorium “Schepping” van Johan Bredewout. Dit oratorium heeft het koor in oktober 2006 uitgevoerd en is live opgenomen in de Grote kerk van Elburg.

  Meer informatie vindt u op de website

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Christelijk Gemengd Koor Zon en Zegen
  Jamboreelaan 11
  8256HH Biddinghuizen
  T: 0321-331678
  E: secretariaat@zonenzegen.nl
  W: www.zonenzegen.nl

  Openingstijden

  MaandagConcertagenda op de website
  Dinsdag-
  Woensdag-
  Donderdag-
  Vrijdag-
  Zaterdag-
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl