Lianne Laurens

Lianne Laurens werd geboren in 1986 te Ede en groeide op in Veenendaal. Zij kreeg op tienjarige leeftijd haar eerste fluitlessen van Frieda Mak-Staal. Enige tijd later vervolgde ze haar lessen bij de bekende fluitiste Marjolein de Wit.
Op veertienjarige leeftijd werd Lianne toegelaten tot het christelijk conservatorium te Zwolle, waar ze ruim vijf jaar les kreeg van de Argentijnse fluitist Jorge Caryevschi. Daarna volgde Lianne nog een korte tijd fluitlessen bij Eveline Poser, op het conservatorium in Arnhem.

Tijdens haar studie volgde Lianne diverse masterclasses van virtuoze fluitisten, waaronder Aldo Baerten en Peter-Lukas Graf.
Op dit moment geeft Lianne fluitles aan ongeveer vijfentwintig leerlingen. Daarnaast geeft zij leiding aan haar eigen fluitensemble Con Anima. In haar vrije tijd verzorgt Lianne regelmatig onderhouds- en reparatiebeurten aan fluiten.
Lianne speelde onder meer in Duitsland, Bosnië en Oostenrijk. Ze wordt steeds vaker gevraagd voor concerten en Cd-/Dvd-opnames, zowel als soliste als voor het begeleiden van koren.

Meer weten? Ga naar we website!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Lianne Laurens
De Savornin Lohmanlaan 56
3354AS Papendrecht
E: liannelaurens@solcon.nl
W: www.liannelaurens.nl

Openingstijden

MaandagConcertagenda op de website
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl