Landgut Engelsbach KG

Landgut Engelsbach is een vakantiepark met een christelijke identiteit, bestaande uit meerder huisjes en kampeerplekken. Het ligt in het prachtige natuurgebied “Thüringerwald”, in het groene hart van Duitsland.

Ons doel is: Relatie met God en met mensen. Wil je HEM en zijn schepping ook beleven dan hebben wij mooie programma’s voor je.

De laatste tijd is er veel vernieuwd op Landgut Engelsbach. De vakantiehuisjes zijn prachtig gerenoveerd en nieuwe sanitaire voorzieningen zijn gerealiseerd voor de kampeergasten.

Het hele jaar door bent u van harte welkom, want Thüringen is elk jaargetijde de moeite waard.

In de zomervakantie bieden we, in 2023, twee weken lang een Nederlands recreatieprogramma aan van 29.07.2023 – 12.08.2023. Met veel afwisseling voor jong en oud, waarbij er meer dan genoeg tijd overblijft voor jou en jouw gezin.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Landgut Engelsbach KG
Am Heidelberg 23
99894 Leinatal OT Engelsbach
T: 00493623200873
E: info@landgutengelsbach.eu
W: www.landgutengelsbach.nl

OpeningstijdenDE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl