Eva - magazine voor vrouwen

  Eva is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. Iedere maand biedt Eva bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden. Herkenbare geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan.

  Christelijk magazine voor vrouwen
  Het doel van Eva magazine is jou als vrouw te inspireren om je christen-zijn in het leven van alledag vorm te geven en als christen vrouw voluit tot je recht komen.

  Positief magazine voor vrouwen
  Eva bevat artikelen om over na te denken en kijkpagina's om van te genieten. Het magazine kiest voor een positieve insteek.

  Hoge waardering
  Eva wordt iedere maand verstuurd naar 48.000 abonnees. Maar het wordt door veel meer vrouwen én mannen gelezen. Uit onderzoek blijkt dat Eva iedere maand minstens 150.000 mensen bereikt die het magazine waarderen met een 7,8!

  Voor meer informatie zie onze website.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Eva Magazine
  Oude Amersfoortseweg 19
  1213AC Hilversum
  T: 035-6474747
  E: eva@eo.nl
  W: www.eo.nl/magazines/eva/

  Openingstijden

  MaandagKantooruren
  DinsdagKantooruren
  WoensdagKantooruren
  DonderdagKantooruren
  VrijdagKantooruren
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl