Erdee Media Groep

  Van pionier naar crossmediale uitgever
  De geschiedenis van Erdee Media Groep begint eind jaren ’60 van de vorige eeuw. In die tijd nemen mensen uit de kring van de Staatkundig Gereformeerde Partij het initiatief tot oprichting van een christelijk, landelijk dagblad met een reformatorische signatuur. Dit plan komt voort uit onvrede met de redactionele koers van bestaande christelijke dagbladen.

  Het initiatief leidt tot oprichting van de Stichting Reformatorische Publicatie die op haar beurt in 1971 het krantenbedrijf Reformatorisch Dagblad sticht. Sinds dat jaar bestaat ook de Erdee Holding die later de naam Erdee Media Groep kiest.

  Vanaf 1971 bevindt de organisatie zich een kleine 15 jaar in de pioniersfase. Medewerkers staan vanuit een enorme bevlogenheid schouder aan schouder om het Reformatorisch Dagblad tot een volwaardig krantenbedrijf te ontwikkelen. Na die eerste periode gaat de pioniersfase over in een periode van professionalisering. De organisatie krijgt een toonaangevende functie als het gaat om nieuws- en informatievoorziening binnen de gereformeerde gezindte in Nederland. Naast de uitgave van het dagblad worden initiatieven genomen om het familieblad Terdege uit te geven en om diverse publieksbeurzen te organiseren, zoals Wegwijs, Naar Buiten en Trouwidee. In januari 2008 neemt Erdee Media Groep uitgeverij De Banier in Utrecht over. Anno 2011 zijn er 210 medewerkers actief binnen Erdee Media Groep, die is gevestigd in Apeldoorn.

  Erdee Media Groep is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte. Erdee Media Groep is een betrouwbare leverancier van verantwoord nieuws en informatie. De producten van Erdee Media Groep hebben binnen de doelgroepen een krachtig en positief imago met een zeer hoog bereik. Klik in de balk rechts voor meer informatie over onze producten.

  Onze merken:
  - Reformatorisch dagblad
  - Terdege
  - Puntuit
  - Kids
  - De Banier
  - Wegwijs
  - Naar Buiten
  - Erdee beursorganisatie
  - Erdee media training

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Erdee Media Groep
  Laan van Westenenk 12
  7336AZ Apeldoorn
  T: 055-5390222
  E: info@erdeemediagroep.nl
  W: www.erdeemediagroep.nl

  Openingstijden

  Maandag-
  Dinsdag-
  Woensdag-
  Donderdag-
  Vrijdag-
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl