Elisabeth

  Elisabeth is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn. Daarnaast wil Elisabeth een christelijk platform zijn dat mensen met elkaar verbindt rondom levensvragen.
  Het magazine wordt via de post aan abonnees verstuurd. Ook wordt het door vele kerkelijke vrijwilligers persoonlijk bezorgd bij mensen die om wat voor reden dan ook niet meer in de kerk kunnen komen. Elisabeth wordt tevens verspreid in ziekenhuizen, wachtkamers en gevangenissen.

  Elisabeth betekent: ‘gewijd aan God’ en ook: ‘God is mijn getuigenis’. Het is genoemd naar Elisabeth Mijnhardt-Keller uit Zeist, die tijdens haar leven liet zien welke kracht er gevonden kan worden in een leven met God en zijn zoon Jezus Christus. Na haar overlijden in 1929 zette haar man haar werk voort via Elisabethbode, dat de eerste jaren gratis werd verspreid. In de loop van de jaren is het uitgegroeid van een evangelisatieblad tot een meer pastoraal getint magazine. Met ingang van 1 januari 2011 is de naam aangepast in Elisabet, Blad met een Boodschap. In 2013 is de ‘h’ terug gekomen in de naam Elisabeth.

  Proefabonnement -10 nummers voor 10 euro! -
  Laat iemand vrijblijvend kennis maken met Elisabeth. De ontvanger krijgt bij dit proefabonnement 10 nummers van Elisabeth voor slechts 10 euro.

  Jaarabonnement met gratis boek ‘Jennifer’
  Geef een doorlopend jaarabonnement van Elisabeth cadeau en ontvang het prachtige boek ‘Jennifer’ t.w.v. € 12,95 helemaal gratis!

  Jaarabonnement met korting
  Geef een doorlopend jaarabonnement Elisabeth en ontvang het eerste jaar korting! Elisabeth verschijnt elke twee weken bij de ontvanger.

  Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar onze website!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Elisabet
  Marktweg 73-A
  8444AB Heerenveen
  T: 0513-637911
  E: redactie@elisabethmagazine.nl
  W: www.elisabethmagazine.nl/contact/

  Openingstijden

  MaandagKantooruren
  DinsdagKantooruren
  WoensdagKantooruren
  DonderdagKantooruren
  VrijdagKantooruren
  Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl