Herst. Herv. Jongeren Organisatie

   De HHJO
   De Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie (HHJO) is een organisatie die uitgaat van de Hersteld Hervormde Kerk. Ze is geen zelfstandige organisatie, maar een orgaan van bijstand van de Generale Synode van de Hersteld Hervormde Kerk. De HHJO is in 2005 ontstaan met als doel het ondersteunen van het plaatselijk jeugdwerk en het organiseren van activiteiten voor het landelijke jeugdwerk. Bij de HHJO zijn 83 gemeenten aangemeld met in totaal 270 verenigingen. Dit zijn kinderclubs, tienerclubs en jeugdverenigingen.

   Medewerkers
   Op dit moment zijn er drie parttime jeugdwerkadviseurs in dienst. Steven Middelkoop, Gerbrand de Jong en Jacoline Roon. Daarnaast wordt vanuit het kerkelijk bureau secretariële en administratieve ondersteuning geboden door Anne Petra Westeneng, José Kwakkel, Simone Kool en Bianca Post-Bruggeman. Binnen zo'n vijftien werkgroepen zetten ongeveer honderd vrijwilligers zich actief in voor de HHJO. Dankzij deze enorme vrijwillige inzet kan het werk van de HHJO vorm krijgen.

   Uitleg bij het logo
   Het logo, vervaardigd met frisse en aansprekende kleuren stelt Nederland voor, het werkterrein van de HHJO. De open cirkel ‘Nederland', geeft aan dat wij en onze jongeren over de landsgrenzen heen kijken en denken. Gods Woord mag de wereld rond; je kunt daar niet te vroeg bij bepaald worden. Maar hoe? Door op onze eigen plek een leesbare brief van Christus te zijn (gesymboliseerd door het witte blad, dat onderdeel uitmaakt van Nederland). We moeten persoonlijk die leesbare brief zijn, vandaar dat de vorm van ons land zowel een wit blad als een mens - een jongere - voorstelt. Zwart in onszelf, maar door genade in Christus is er redding mogelijk. Dan worden jongeren witgewassen, in Zijn bloed. Hoe kunnen jongeren een leesbare brief worden? "Als je je weg laat bepalen door het Heilig Blad" (Psalm 119). In de wereld, maar niet ván de wereld; vandaar die gesloten bovenkant: de verbinding met de HEERE God in de hemel.

   Voor meer info: www.hhjo.nl

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Herst. Herv. Jongeren Organisatie
   Vendelier 51-d
   3905PC Veenendaal
   T: 0318-505541
   E: secretariaat@hhjo.nl
   W: www.hhjo.nl

   Openingstijden

   MaandagKantooruren
   DinsdagKantooruren
   WoensdagKantooruren
   DonderdagKantooruren
   VrijdagKantooruren
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl