Gereformeerd Jongeren Platform

Over GJP
Het GJP is in november 2011 ontstaan nadat de Bond Gereformeerde Jongerenverenigingen (BGJ) aangaf niet meer voort te kunnen bestaan in huidige vorm. De jongerenverenigingen van de GKv-gemeentes van Den Helder, Hoofddorp, Katwijk en Rijnsburg sloegen de handen ineen en vormden samen een nieuwe overkoepelende jongerenvereniging: het GJP.
Het GJP staat voor Gereformeerd Jongeren Platform en wil ook als platform functioneren.
Dit betekent dat jongeren hier komen voor hun Bijbelstudies en activiteiten binnen de gereformeerde kerk. Ons doel is om jongeren te ondersteunen in het leren kennen van God en in het ontmoeten van elkaar. Op deze manier probeert het GJP meer eenheid te creëren onder de jeugd binnen de gereformeerde kerken.

Op dit moment is het GJP een aantal seizoenen onderweg en een aantal verenigingen hebben zich aangesloten en ontvangen nu ook onze nieuwsbrief met daarin de Bijbelstudies. Met vallen en opstaan groeit het GJP steeds verder tot een volwassen platform .

Bent je benieuwd en zou je graag meer informatie ontvangen? Of hebt je een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gereformeerd Jongeren Platform

E: info@gjp-online.nl
W: www.gjp-online.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl