RefoContacten

RefoContacten is ontstaan om christenen van gereformeerde en reformatorische huize met elkaar in contact te brengen. Zij is een middel om reformatorische en gereformeerde christenen met elkaar in contact te brengen. Ook is zij een hulpmiddel om vrienden te leren kennen, waardoor ook getrouwde mensen RefoContacten kunnen gebruiken.

RefoContacten is te gebruiken als hulpmiddel voor vriendschappen en het zo mogelijk leren kennen van een levenspartner. Ieder mens heeft behoefte aan menselijke relaties en contacten!

Het is bij RefoContacten niet mogelijk om geheel gratis proeflid te worden. Dit doen wij niet, om de privacy zoveel mogelijk te beschermen van onze ingeschrevenen. Alleen serieuze mensen, die bereid zijn geringe kosten te betalen, worden toegelaten. Dit voorkomt dat mensen, die andere bedoelingen zouden kunnen hebben, zich als proeflid inschrijven. Hierdoor voorkomen wij tevens dat kinderen en jongeren zich inschrijven onder valse gegevens.

De kosten voor aanmelding zijn:
- proefperiode van 1 mnd: slechts € 14,95
- 3 maand is € 27,50
- 6 maand is € 39,95
- 12 maand is € 59,95

Betaling gaat per iDeal, zodat u géén machtiging hoeft af te geven en niet gebonden bent aan vaste kosten.

Christelijke datingsites zijn er vele op het internet. RefoContacten is anders! Een christelijke datingsite moet kritisch zijn in haar toelatingsbeleid en kan alleen als middel worden ingezet om andere christenen te ontmoeten op het internet. Blijf zelf altijd kritisch en mocht iemand naar uw mening niet op deze site horen, mail ons dit gerust. RefoContacten wil als reformatorische datingsite alleen mensen toelaten die lid zijn van één van de reformatorische of gereformeerde kerken.

RefoContacten is een christelijke datingssite voor mensen uit de reformatorische en gereformeerde gezindte. Je kunt het ook een reformatorische datingsite noemen of een gereformeerde datingsite. Als christelijke datingsite is RefoContacten anders als alle andere christelijke datingsites, daar wij ons alleen richten op de reformatorische en gereformeerde gezindte.

Wat kun je verwachten?
- Anoniem e-mailen met anderen
- Snel zoeken naar de persoon die bij je past
- Een persoonlijke mailbox
- Een chatbox voor leden (met webcam!)
- Profielen in strijd met het christelijke karakter van Refocontacten.nl worden verwijderd
- Bescherming van je privacy
- Deskundige en snelle support door het team van Refocontacten.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Openingstijden

MaandagN.v.t.
DinsdagN.v.t.
WoensdagN.v.t.
DonderdagN.v.t.
VrijdagN.v.t.
ZaterdagN.v.t.


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl