Elektroservice Holland B.V.

Zo wisselvallig als het Nederlandse klimaat is, zo onvoorspelbaar zijn de elementen waar we ons tegen moeten beschermen. Daarom richten we ons op klimaatbeheersing van binnen uit. In de gebouwen waar we wonen en werken scheppen we een constante, behaaglijke atmosfeer. Koel in de zomer; warm in de winter en een goede ventilatie het hele jaar door. Een prettige leef- en werkomgeving is tevens stimulerend en draagt bij aan verhoging van productiviteit. Uitgekiende klimaatbeheersing is een specialisme waar Klimaatservice Holland al jarenlang in thuis is.

Als gecertificeerd installateur houdt Klimaatservice Holland zich met name bezig met nieuwbouw, renovatie, en onderhoud van technische installaties voor de industrie, utiliteits-, scheeps- en woningbouw. Verwarming, luchtbehandeling, koeling en de bijbehorende regeltechniek zijn de oorspronkelijke disciplines van Klimaatservice Holland. Deze zijn echter niet meer los te denken van andere specialisaties. Wij zijn erkend op het gebied van aardgas-installaties, koeltechniek, sanitaire installaties, elektrotechniek, onderhoud en afstandbeheer. Ook het realiseren van sprinklerinstallaties gebeurt onder verantwoordelijkheid van Klimaatservice Holland. Deze multidisciplinaire aanpak komt vooral de coördinatie op de bouwplaats ten goede. Er wordt dan ook in nauw overleg samengewerkt met onder andere het projectmanagementbureau, de architect, de adviseur, de aannemer of principaal.

Voor verfijnde klimaattechniek beschikt Klimaatservice Holland over ervaren specialisten die desgewenst het hele traject verzorgen. Vanaf ontwerp en installatie van het systeem tot en met onderhoud. Wij geven u graag advies, liefst in een zo vroeg mogelijk stadium.

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Elektroservice Holland B.V.
Nijverheidsstraat 31
3371XE Hardinxveld-Giessendam
T: 0184-613911
E: Via contactformulier op de website
W: www.elektroserviceholland.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl